AS Takstoler har siden begynnelsen av 1970 tallet produsert takkonstruksjoner til byggebransjen og det private markedet. Den gang ble det produsert ferdighus og ble lagt om til kun takstol produksjon i 1987.  Da ble bedriften døpt om fra Ric.Bjørn Ferdighusfabrikk til AS Takstoler. Bedriften ble overtatt i 2005 av nye eiere.

 

Bedriften har siden 2005 vært igjennom store omorganiseringer og oppgardering av produksjons linjer. Med god bakgrunn i byggefaget og lang erfaring, der vi i dag har ansatte som har vært med siden oppstarten i 1970, bistår vår bedrift med tekniske vurderinger og nødvendig veiledning i henhold til dagens krav og standard.

 

Vårt mål er å levere et produkt etter kundens ønske der kreativiteten er eneste begrensning. Vi leverer alt fra enkle garasjestoler til store avanserte takkonstruksjoner. Våre medarbeidere består i hovedsak av fagarbeidere. Vi mener derfor å ha den nødvendige kompetanse og forståelse for hvilke krav og ønsker som stilles til takkonstruksjoner. Vi gjør all prosjektering med avanserte beregnings programmer, og ønsker og gi våre kunder den beste servicen, dokumentasjon og oppfølging av de prosjekter vi er involvert i, slik at vi blir en foretrukket samarbeidspartner i Bygg og anleggs- bransjen.

 

AS Takstoler er medlem i Norske Takstolprodusenters Forening. Vi har Norsk Sentralgodkjenning  

 

                        Kontakt  oss ved neste byggeprosjekt!